Bejelentés


Disney Channel Disney Sztárok

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Hírek
Selena otthagyja a Wizards of Waverly Place-t

Selena Gomez több évig forgatta a Wizards of Waverly Place Disney-s sorozatot, ami nagyon a szívéhez nőtt, most mégis otthagyja. Perez Hilton oldalán olvasható a hír, miszerint Ms Gomez otthagyja Alex Russo szerepét. A sztár így nyilatkozott erről: "Sajnos ez az utolsó évad, amit leforgatok, és a szívem szakad emiatt. Szörnyű időknek nézek elébe." Vajon mi állhat a távozás hátterében?

Selena és Vanessa kiutálják Ashley-t?

Óriási káosz van a hollywoodi csajbandában. Nemcsoda, hogy rögtön pletykálkodni kezdenek az emberek. A legutóbbi kavarás szerint Selena Gomez és Vanessa Hudgens megpróbálja kiutálni Ashley Tisdale-t a bandából. Ashley Tisdale megjegyzést tett Vanessának Zac-ről, amit Vanessa egyáltalán nem vett jó néven. Selena Gomez vigasztalja Vanessát, de csak azért teszi mert ki rakná Ashley-t a közösségükből. Ehhez szövetséges társat keres magának. Pillanatnyilag Vanessa a tökéletes személy. De Vanessa is kezdi belátni Selena tervét ezért kettejük közt is feszült a viszony. Olvashatjuk hasonló szavakkal szinte minden pletykaoldalon. Az igazság viszont teljesen eltér. Vanessa nemrég azt nyilatkozta semmi baja Ashley-vel és, hogy minden rendben kettejük közt. Így jobb lesz ha mind elgondolkozunk kinek is higgyünk. Hiszen ha belegondolunk Selena képes lenne ilyen alattomos dologra? Vagy Ashley cikizné Zac Efront Vanessa előtt? Már senki sem tudja mi a helyzet valójában

Katy Perry is énekel Selena Gomez új albumán

Selena Gomez második albumán, lesz egy szám, amiben Katy Perry lesz a háttérvokál. "Imádom az új albumomat, egyszerűen fantasztikus lett! Nem akarok szerénytelennek tűnni meg minden, de állandóam azt hallgatom, a ritmus és a dallamvilág nagyon magával ragadott" - nyilatkozta Selena a HollyWood Life magazinnak. "A legizgibb persze a közös dal Katy Perryvel. Katy nekem adta az egyik számát, én énekelek, ő háttérben vokálozik, és lesz hozzá egy nagyon őrült klip is... tuti sléger lesz!" - tette hozzá a tinisztár. Nos, én már kíváncsi vagyok, hogy a két tehetség mit hozott össze. Ti is?

Joe Jonas kerüli az ex-barátnőjét!

Joe Jonas úgylátszik nagy ívben kerüli ex-barátnőjét Demi Lovatot. Joe telefonon szakított Demivel, sőt még azt is mondták, hogy jó barátok maradnak. De ez nem bizonyult igaznak. Joe Jonas nemrégiben telefonon keresztül szakított Demi Lovatoval, ám azt mondta, hogy jó barátságban marad a dalospacsirtával. A Do Something Awards-on minden áron elakarta kerülni a talákozást, mert tudta, hogy ez ritka kínos pillanat lenne. Bennfentesek szerint amikor Joe megérkezett a vörösszőnyegre Demi már ment is tovább, a műsor alatt pedig Demi és Joe úgy mentek fel a színpadra, hogy még véletlenül se találkozhassanak. A DailyMail magazin hosszab cíkkjében elárulta azt is, hogy Joe csak azért nem akart találkozni Demivel, mert látta mekkorát veszített azzal, hogy szakított a lánnyal. Demi Twitteren is tisztázta a pletykákat. "Olyan sok pletyka repked ma. Szeretném leszögezni a dolgokat. Joe és én szakítottunk, de nem telefonon keresztül. Nem is kerültük egymást a Do Something Awards-on, mert még mindig "szeretjük" egymást, de csak barátilag." Ső a hírek szerint Joe ismét Taylor Swift-el kavar, csak azért, hogy féltékennyé tegye a Lovato lányt.

tovább >>


Miley Cyrus és Emily Osment közös dalban

Megjelent Miley és Emily közös duettje a Wherever I Go, amely a Hannah Montana Forever albumon van rajta. Végre teljes egészében is megjelent Miley és Emily közös dala a Wherever I Go (Akármerre megyek). A dal a Hannah Montana 4. évadjának az albumán van rajta. Az album még hivatalosan nem jelent meg, hanem Miley Can't Be Tamed albumához hasonlóan kiszivárgott. Így került nyilvánosságra a duett is. Ezt a dalt Miley egyedül is felénekli az albumon, de a sorozatban majd a duett fog elhangzani Miley/Hannah és Lilly/Lola jóvoltából. Mivel a 4. évad dupla záró epizódjának is Wherever I Go a címe (1. rész vetítési időpontja 2011. június 26., a 2. rész pedig 2011. július 10-én kerül bemutatásra), ezért minden bizonnyal a dal az évadzáró epizódban fog majd felcsendülni. A dalszövegben is lehet érezni hogy legjobb barátnőkről van szó.

tovább >>Szavazás
Üdvözölek
Nagyon örülök, hogy meglátogattál minket.
Ez az oldi a Disney Sztárok-kal foglalkozik, szóval mindig friss hírekkel látlak el. Írjatok az üzifalra és a Vendégkönyv-be ha bármi kérdésetek lenne az e-mail címemre küld el.Üzenetküldés
Ha kérdésed lenne írj!

E-mail címed:
Szöveg:

Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!